İçerik sayfasına geri dön

Bu bölümde, şiddetsiz kampanyalarınızı veya eylemlerinizi geliştirmeye yardımcı olabilecek bir grup egzersizi anlattık. Bu egzersizler şiddetsiz antrenman, atelye ve grup toplantıları sırasında kullanılabilirler. Egzersizler, birlikte geçirdiğimiz zamanın daha katılımcı olarak geçmesini sağlar. Katılımcıların öğrenme sürecine ve kapasite oluşturma sürecine katkı koymalarına imkan tanırlar.

Bu egzersizleri şiddetsizlik çalışmalarımızı güçlendiren ve zengin egzersiz kullanım tarihimizdeki çeşitli kaynaklardan toparladık. Bu egzersizler bir çok kere uyarlandı ve yıllar içerisinde değişti. Sizlerin de aynısını yapmanızı bekliyoruz yani egzersizleri ihtiyaçlarınıza göre uyarlayın.

Bu bölümde paylaşılan bir çok egzersiz farklı amaçlar için kullanılabilir. Egzersizlerin yanında çeşitli öneriler ve en iyi nasıl kullanılabilirler üzerine fikirler verdik. Ayrıca kolaylaştırıcı/antrenör için de bazı ipuçları koyduk.

Umarız bu egzersizler, şiddetsizlik kampanyası oluşturma sürecinizde faydalı olurlar ve ileride daha fazla egzersiz araştırmaya sizi motive ederek şiddetsizlik hareketinin zengin egzersiz repartuarının gelişmesine olanak tanırlar.

Entellektüel Mülk

Sadece çok az sayıda egzersiz belli bir antrenör veya grup tarafından yaratılmış olarak isimlendirildi. Belli bir egzersizin yaratıcısı olarak isimlendirilmeyi bekleyen diğer kişilerden özür dileriz. Eğer bizi bu durumdan haberdar ederseniz internet versiyonunu düzeltebilir ve yeni basılacak olan kitaplarda bu düzeltmeyi yapabiliriz. Bununla birlikte bir çok egzersiz gruptan gruba geçerek, yeni durumlara veya tarzlara göre uyarlanarak şiddetsiz antrenmanlar sırasında kullanılmışlardır.

Related content